Vision and Mission

upacara bendera

VISI

Terwujudnya generasi emas yang berakhlak mulia, berakal cerdas, berwawasan global, dan berakar budaya Indonesia serta mampu mengaktualisasikannya dalam kehidupan bermasyarakat.

Vision Statement

Pribadi Bilingual Boarding School Bandung envisions to realize a golden generation that are noble, intelligent, global-minded, and rooted in Indonesian culture. Also, able to actualize those values in society.

MISI

• Menjadikan SPK Pribadi Bandung sebagai lembaga pendidikan terbaik terdepan dalam memberikan ruang bagi berkembangnya potensi diri siswa dan guru.
  • Meningkatkan kualitas pemahaman dan profesionalitas guru mengenai pendidikan sesuai dengan perkembangan yang ada.
  • Menyiapkan siswa melanjutkan studi ke jenjang pendidikan yang lebih tinggi dengan sistem pembelajaran yang berkualitas dan penerapan teknologi terkini.
  • Mengembangkan sikap cinta kepada sesama, bangsa, dan negara pada diri siswa.
  • Menumbuhkembangkan peran serta masyarakat dalam aktivitas pendidikan.

Mission Statement

• To make SPK Pribadi Bandung the best and most leading educational institution that provide space for the development of students’ and teachers’ potentials.
  • To upgrade the quality of teachers by improving their professionalism and understanding on education that is in accordance with today’s existing development.
  • To prepare students for their studies in a higher level of education by presenting quality learning system and the application of latest technology.
  • To develop students’ love for others, including their people and nation.
  • To increase community’s participation in educational activities.